Liity jäseneksi

Osteopaattiliitto ajaa osteopaattien etuja Suomessa ja toimii osteopaatteja yhdistävänä järjestönä.

Osteopaattiliiton jäsenyys

Osteopaattiliitto ajaa osteopaattien etuja Suomessa ja toimii osteopaatteja yhdistävänä järjestönä. Ollessasi Valviran rekisterissä oleva osteopaatti, sinulla on mahdollisuus hakea Suomen Osteopaattiliiton jäsenyyttä.

Osteopaattiliiton jäsenenä saat käyttöösi liiton jäsenedut kuten liiton sisäisen intran, josta löydät paljon hyödyllistä materiaalia, kuten koulutusvideoita. Jäsenmaksu sisältää täysjäsenelle osteopaatin yhteystiedot liiton nettisivuilla olevaan hakemistoon ja liiton järjestämän kolmipäiväisen jokavuotisen kevätkoulutuksen vain kokouspaketin hinnalla sekä mahdollisuuden osallistua veloituksetta tai jäsenhinnalla muihin osteopaattiliiton järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Kevätkoulutusetu koskee myös neljännen vuoden opiskelijajäseniä. Liiton uutiskirjeen avulla pysyt mukana uusimmissa tuulissa osteopatian kentällä ja liiton sisäisessä Facebook-ryhmässä pääset keskustelemaan muiden liiton jäsenten kanssa ammattiyhteisössä.  Liiton kautta voit hankkia myös potilasasiamiespalvelun. 

1.-3. vuoden opiskelijajäsenet saavat liiton uutiskirjeen, pääsyn jäsenten omaan Facebook-ryhmään sekä mahdollisuuden osallistua muihin liiton koulutuksiin ja tapahtumiin, paitsi kevätkoulutukseen. Kaikilla jäsenillä on oikeus osallistua Suomen Osteopaattiliiton sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka järjestetään vuosittain maaliskuun lopussa. Kokouksessa on äänioikeus täysjäsenillä.

Jäseneksi ei enää haeta erillisellä lomakkeella vaan voit maksaa jäsenmaksun suoraan verkkokaupassamme osoitteessa https://osteopaattiliitto.fi/kauppa/

Myös jäsenmaksut näkyvät verkkokaupassa.