Toimitusehdot

1. Suomen osteopaattiliitto ry:n verkkokauppa

Suomen osteopaattiliitto ry Y-0794839-8. Sähköposti: talous@osteopaattiliitto.fi. Osoite: Eräkuja 4E85, 01600 Vantaa

2. Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot koskevat Suomen Osteopaattiliitto ry:n verkkokauppaa. Verkkokaupassa tehtyihin tilauksiin sovelletaan näitä toimitusehtoja, jotka asiakkaan tulee lukea ja hyväksyä ennen tilauksen tekemistä.

Verkkokaupassamme hyväksytään maksutavoiksi verkkopankkimaksut ja luottokorttimaksut (Visa, MasterCard). Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaan kirjaamaan sähköpostiin ja tilaus toimitetaan palvelukuvauksen mukaisesti.

Palveluiden tilaukset vahvistetaan sähköpostitse. Toimituskuluja ei sovelleta.

Palautus- /peruutusehdot
Palautus-/peruutusehdot on kirjattu erikseen koulutuksen kuvaukseen. Aloitettua palvelua, kuten jäsenmaksua tai koulutusta ei voi palauteta. Palautustapauksissa maksun palautus tehdään tilisiirtona.

3. Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta